Autor: Palgauudised.ee • 15. juuli 2021

Kaugtöö ning tööohutuse ja -tervishoiu reguleerimine koroonajärgses maailmas

Kaugtöö näib muutuvat pärast COVID-19 pandeemiat paljude organisatsioonide jaoks püsivaks töövormiks. Kui palju reguleerivad seda töövormi töötajate kaitse õigusaktid?
Foto: Unsplash

Euroopa Tööohutuse ja Töötervishoiu Ameti (EU-OSHA) riiklike kontaktpunktide uuringule ja kirjandusülevaatele tuginevas uues aruandes analüüsitakse, kuidas on kaugtöö reguleeritud ELi ja liikmesriikide tasandil, ning käsitletakse pandeemia ajal tekkinud muudatusi ja poliitikaarutelusid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700