Autor: Palgauudised.ee • 16. juuli 2021

KKK: Hüvitise nõudmine töötaja lahkumisel enne etteteatamistähtaega

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millist hüvitist ja kui suures ulatuses on õigus tööandjal nõuda, kui töötaja lahkub töölt enne etteteatamistähtaega.
Foto: Pixabay

? Töötaja ütles töölepingu üles TLSi § 86 (1) katseajal etteteatamise tähtaja järgimata. Tööandjal on õigus saada hüvitist TLSi § 100 lg 5 alusel. Hüvitise nõue suurus on töötaja keskmise tööpäevatasu ulatuses nende tööpäevade eest, mis jäävad etteteatamistähtaja perioodi sisse ja mille võrra vähem ette teatati. Kas tööandja esitab selle hüvitise nõuet bruto või neto summas?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700