Autor: Allan Rajavee • 20. juuli 2021

Wall Street soovib ületöötanud noorpankureid hoida tööl ulmeliste palkadega

Wall Street'i finantsfirmad püüavad noorte talentide ebainimlikku töökoormust kompenseerida ulmeliste summadega.
Foto: Reuters/Scanpix
Paljud Wall Streeti noored pankurid on ebainimliku töökoormuse tõttu kas ametist lahkumas või silmitsi seismas läbipõlemisega. Wall Street'i rahavaalad püüavad negatiivset trendi pidurdada pakkudes heldelt boonuseid ja luksuslikke lisapuhkuseid.

Näiteks Wall Street'i investeerimispank Houlihan Lokey pakub oma töötajatele võimalust veeta viiepäevane tasuta puhkus Barbadosel asuvas Fairmont Royal Pavilion hotellis, kus öö võib maksta ligi 1000 dollarit. Pärast rekordkasumiga aastat välja tulnud programmil on aga Bloombergi andmetel salajane sõnum juures – palun ärge lahkuge.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700