Autor: Palgauudised.ee • 27. juuli 2021

Tööturg ärkab ellu. Kuidas tuua parimad töötajad enda paati?

CV.ee uuris inimeste valmisolekut töökohta vahetada. Üllatuslikult selgus, et tervelt 85% vastanutest otsib tööd või oleks valmis hea pakkumise korral töökohta vahetama. Mille põhjal töötaja otsustab, kas kandideerida, kas töövestlusele tulla ja kas tööpakkumine vastu võtta ning kuidas parimad töötajad enda paati meelitada?
Foto: Pexels

Nüüd, kus koroonakriisist põhjustatud hirmud on veidi leevenemas, mõtlevad töövõtjad julgemalt ka töökoha vahetuse peale. Viimase kolme kuu jooksul on aktiivselt kandideerinud 37% küsitletutest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700