Autor: Palgauudised.ee • 22. juuli 2021

Jaanika Lill: riikidevahelise virtuaalse sisseelamise märksõnaks on avatud suhtlus

Kiiresti kasvav ning uutele turgudele sisenev Inbank värbas möödunud aastal üle saja uue töötaja. Suurima väljakutse esitas ettevõtte struktuurimuudatus, mistõttu mängiti ümber kogu personalistrateegia. Õige inimese leidmine on omaette väljakutse, aga seda on ka onboarding, kui juht ja uus töötaja asuvad erinevates riikides.
Inbanki personalijuht Jaanika Lill
Foto: Andres Raudjalg

„Möödunud aastal muutsime kardinaalselt Inbanki struktuuri, kuna nägime, et riigikeskne tegutsemine takistas uutele turgudele sisenemist. Tootekesksele organisatsioonile üleminek eeldas muudatust ka personalistrateegias, sest tootepõhise juhtimise puhul ei ole enam oluline, kas inimene töötab Tallinna või Vilniuse kontoris. Meie jaoks on oluline, et inimene oleks oma töös hea,“ lausus Inbanki personalijuht Jaanika Lill. See tähendab, et nii meeskonnaliikmed kui ka juhid võivad asuda erinevates riikides ning igapäevaselt silmast-silma ei kohtugi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700