Autor: Mika Tuuliainen, Soome Tööandjate Keskliit • 22. juuli 2021

Mida on Eestil õppida Soome digikogemusest, et kriis kasuks pöörata?

Paindlikud töötingimused, eriti kaugtöö on muutunud tänases maailmas aina tavapärasemaks. Digitaliseerumine muudab töö tegemise viise mitmekülgsemaks ning kaugtöö on tänapäeval võimalik ka valdkondades, kus traditsiooniliselt eeldatakse tööandja poolt pakutaval töökohal kohalolekut. Soome Tööandjate Keskliidu (Confederation of Finnish Industries) esindaja Mika Tuuliainen rääkis Tööandjate Keskliidu Ärikohtingul sellest, millised on digitaliseerimise ja sellest tuleneva paindlikkuse osas tingimused Soomes, kus digiteemadega tegelevad ettevõtted on koondunud projekti Digital Game Changers.
Mika Tuuliainen Soome Tööandjate Keskliidust

Eeltingimused suurepärased, kuid palju on ka arenguruumi

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700