Autor: Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee • 26. juuli 2021

Kohtusaalist: Korraline või erakorraline ülesütlemine. Tööandja õigus küsida töötajalt selgitusi

Kui töötaja ei ole oma töölepingu ülesütlemise avalduses selgelt väljendanud, kas töötaja peab ülesütlemist silmas korralisena või erakorralisena, tasuks tööandjal töötajalt paluda vastavat kirjalikku täpsustust. Just nende küsimustega seotud vaidlust pidi hiljuti lahendama Tartu Maakohus tsiviilasjas 2-20-10341.
Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee

Korraline või erakorraline ülesütlemine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700