Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 22. september 2021

Raamatupidamistöötajate palgaraport, II kvartal 2021

Missugune oli raamatupidajate, pearaamatupidajate ja raamatupidamistöötajate palk 2021. aasta teises kvartalis, kellel on palk tõusnud, kellel lagenud ja millises piirkonnas on valdkonna töötasu kõrgeim?
Foto: Liis Treimann

Esmalt vaatme üle, keda raport hõlmab.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700