Autor: Palgauudised.ee • 2. august 2021

Ettevõtluskontol on juba üle 5000 kasutaja

Kahe ja poole aastaga on LHV Panga ja Maksu- ja Tolliameti poolt turule toodud ettevõtluskonto saanud juba üle 5000 kasutaja. Ettevõtuskonto lihtsustab ettevõtlusega tegelevatele eraisikutele maksude maksmist ja aruandlust.
Foto: Pixabay

Kuivõrd käesoleval aastal on ettevõtluskonto teinud endale juba üle 1500 kliendi, on märgata, et pandeemiast tingitud piirangute ajal on paljud leidnud tõuke pisiettevõtlusega alustamiseks. Ettevõtluskonto kasutamine on eraisikute vaheliste töösuhete korral kõige lihtsam ja soodsam viis maksud korrektselt tasuda: muretsema ei pea töötamise registreerimise, raamatupidamise aruannete, igakuiste maksudeklaratsioonide ega maksude tasumise pärast.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700