Autor: Raamatupidaja.ee • 3. august 2021

29 000 inimest on liiga suure maksuvaba tulu deklareerinud

Esimese poolaastaga on Eestis 29 000 inimest lasknud oma maksuvaba tulu deklareerida rohkem või kiiremini, kui tegelikud sissetulekud on olnud.
Maksu- ja tolliamet
Foto: Liis Treimann

Maksu- ja tolliamet (MTA) teatas, et saadab neile inimestele teatise, kellel võib tuludeklaratsiooni esitamisel senistel andmetel tekkida maksukohustus 100 eurot või rohkem. Soovi korral saavad inimesed üle vaadata ja korrigeerida ülejäänud aasta jooksul oma maksuvaba tulu kasutamist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700