Autor: Marina Radik • 10. august 2021

Hirmud tööampsude ees on ületatud

Aasta jooksul on hirmud tööampsude tegemise ees ületatud ja võimalust kasutatakse aktiivselt, sest samal ajal samal ajal ei kaotata ravikindlustust, töötuskindlustushüvitist ega töötutoetust, kirjutab töötukassa tööotsijate ja tööandjate teenuste osakonna juht Marina Radik.
Töötukassa
Foto: Liis Treimann

Alates eelmise aasta 1. septembrist saavad kõik inimesed, kes on ennast töötuna arvele võtnud, teha iga kuu põhitöö otsimise kõrvalt nii-öelda väikseid tööampse. Enne uue seaduse jõustumist pidi ennast töötuna arvelt maha võtma, kui taheti minna tegema mõnda lühikest tööotsa.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700