Autor: Palgauudised.ee • 13. august 2021

Mida teha oma esimese palgaga?

Esimene palk võib ootamatult kiiresti ära kuluda, kui selle kasutamise otstarve on jäänud läbi mõtlemata. Luminori kliendikogemuse juht Kristjan Jasinski selgitas, mida teha oma esimese palgaga ja kuidas õppida finantsdistsipliini.

„Haridusteekonna lõpuaastad on noore inimese elus üks rahaliselt kõige raskemaid perioode. Konkureerima hakkavad soov olla iseseisev ja sissetulekud, mis ei ole selleks veel alati piisavalt suured ja regulaarsed. Tööturule sisenedes on oluline koheselt kujundada hea finantsdistsipliin. Tulevikus aitab see edukalt vältida ettearvamatuid finantskohustusi, seada eesmärke ja elada mugavat igapäeva elu,” selgitas Luminori kliendikogemuse juht.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700