Autor: Palgauudised.ee • 16. august 2021

Enneta töötust töötukassa teenustega!

Kas tead, et töötukassa pakub töötust ennetevaid teenuseid nii töötajatele kui ka tööandjatele?
Eesti Töötukassa

Töötukassa pakutavad töötust ennetavad teenuse on mõeldud nii töötajatele kui ka tööandjatele. Teenust saavad kasutada töötajad, kes vajavad tuge töökoha vahetamisel või tööl püsimisel oskuste puudumise või aegumise tõttu. Teenust saavad kasutada ti on need teenused ka tööandjatele, et pakkuda neile tuge vajalike oskustega tööjõu leidmisel ja ettevalmistamisel ning ümberkorralduste läbiviimisel organisatsioonis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700