Autor: Palgauudised.ee • 16. august 2021

Lauri: üldist palgatõusu avalikus sektoris ei tule

Vaatamata väga heale maksulaekumisele ja hindade kiirele kasvule ei ole plaanis riigieelarvet lisaeelarvega korrigeerida ning paika jääb ka plaan tõsta avalikus sektoris palka vaid mõnes üksikus valdkonnas, ütleb justiitsminister rahandusministri ülesannetes Maris Lauri.
Maris Lauri
Foto: Liis Treimann

Vaatamata oodatust paremale maksulaekumisele esimesel poolaastal, hindade kiirele kasvule ja prognoosidele kümne protsendini ulatuvast majanduskasvust ei kavatse valitsus koostada lisaeelarvet, ütles Lauri.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700