Autor: Pille Ivask • 24. august 2021

Mullu külmutatud alampalk pöörab uuel aastal tõusule

Tööandjate Keskliidu juht Arto Aas.
Foto: Raul Mee
Tööandjate keskliit ja ametiühingute keskliit on veendunud, et järgmise aasta alampalk tõuseb üle 600 euro piiri.

Tööandjate keskliidu juht Arto Aas ütles, et kui eelmine aasta otsustati alampalk külmutada, siis järgmisel aastal see siiski tõuseb. Praegune 584 euro suurune alampalk kerkib tema sõnul üle 600 euro taseme. Sama märkis ametiühingute keskliidu juht Peep Peterson. Läbirääkimised on asjaosaliste sõnul alles alguses ja seda, mis numbrini jõutakse, on oodata alles oktoobris.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700