Autor: Palgauudised.ee • 27. august 2021

KKK: Hüvitise nõudmise võimalused töötaja päevapealt lahkumise korral

Kuidas saab tööandja nõuda hüvitist, kui töötaja tahab lahkuda töölt enne etteteatamistähtaega?

? Töötaja ütleb, et tahab päevapealt ära minna. Kas tööandja võib ta palgast kinni pidada hüvitise etteteatamata päevade eest? Kui saada olev töötasu ei võimalda nii palju kinni pidada, siis kuidas oleks võimalik need rahad kätte saada?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700