Autor: Mare Timian, palgauudised.ee juht • 2. september 2021

Millised raamatupidamisbürood maksid kõrgeimat palka 2020. aastal?

Äripäeva Infopanga värskest raamatupidamisbüroode aastaraportist saame ülevaate muuhulgas ka sektori parimatest palgamaksjatest.
Foto: Pixabay

Sektoris oli 2020. aastal 1272 töötajat ja nende arv kasvas aastaga 89 inimese võrra. Viie aastaga on töötajate arv sektoris kasvanud 373 inimese võrra. Viimased kolm aastat on töötajate arvu kasv püsinud üsna ühesugusel tasemel. Keskmiselt oli eelmisel aastal ühes ettevõttes 5,3 töötajat.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700