Autor: Palgauudised.ee • 26. august 2021

Töötukassa karjääriteenused aitavad sind elus edasi nii hariduses kui tööelus

Töötukassa karjääriteenused aitavad sul teha tarku ja õigeid valikuid hariduses ja tööelus. Töötukassa pakub karjäärinõustamist koolinoortele ja töötavatele inimestele. Samuti ka neile, kellel hetkel töökohta ei ole. Samuti saavad töötukassast karjäärinõu lapsevanemad, kes soovivad aidata oma last tööelu kujundamisel.
Foto: Pixabay

Millal on karjääriteenused kasulikud?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700