Autor: Alice Salumets, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 31. august 2021

Plaanitavad muudatused töölepingu seaduses

Sotsiaalministeerium on ette valmistanud järjekordsed töölepingu seaduse muudatused1, et võtta üle Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiiv (EL) 2019/1152 läbipaistvate ja prognoositavate töötingimuste kohta Euroopa Liidus. Eelnõu on praegu kooskõlastusringil ja seda ei ole veel esitatud Riigikogu menetlusse.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Alice Salumets
Foto: Meeli Küttim

Tuletame meelde, et Riigikogu menetluses on juba töölepingu seaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus eelnõu, et võtta üle Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiiv (EL) 2019/1158, milles käsitletakse lapsevanemate ja hooldajate töö- ja eraelu tasakaalu (vaata selle kohta infoleht „Palk“ nr 32, juuni 2021).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700