Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 2. september 2021

Töötaja õppimine: Tasustamise erisused ja tööandja õigus keelduda õppepuhkuse andmisest

Esimene september on tavapäraselt kooliaasta algus. Enam ei ole aeg, kus sel päeval läksid kooli ainult koolikohustusega isikud ja need, kes tahtsid omandada esimest kõrgharidust pärast keskkooli lõpetamist. Praegusaja arenevas maailmas tuleb end pidevalt täiendada ja olla vastuvõtlik muutuste suhtes. See aga omakorda tähendab, et tuleb õppida olemasolevale teadmisele midagi juurde või siis hoopiski midagi muud.
Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh
Foto: Raul Mee
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700