Autor: Kaarel Täll • 7. september 2021

TURUNDAJATE PALK: juhtide keskmine sissetulek ületab 2000 euro piiri, naiste palk jääb meestele alla

Statistikaameti palgarakenduses saab muuhulgas tutvuda turundusvaldkondade sissetulekutega ning vaadata, mil määral erinevad need maakondade ja sugude võrdluses.
Müügi- ja turundusjuhtide palgad üle Eesti
Foto: Statistikaamet

Turundusspetsialistina töötab statistikaameti andmetel 3322 Eesti inimest ning keskmiselt teenitakse 1946 euro suurust brutotasu. Oluline erinevus tuleb mängu aga sugude võrdluses: naiste keskmine palk on 493 euro võrra väiksem kui meestel, 1675 eurot vs. 2168 eurot. Turundusspetsialistid teenivad kõige enam Järva- ja Harjumaal, kus keskmine tasu ületab 2000 euro piiri. Naiste maksimaalne palk jääb siin valimis alla 4000 euro, meeste puhul ulatub aga ligi 6000 euroni.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700