Autor: Palgauudised.ee • 11. september 2021

5 nippi, mis aitavad introverdil töövestlusel särada

Tagasihoidlik, analüüsiv, pigem üksinda olemist nautiv – need on tüüpilised märksõnad introvertide kirjeldamiseks. Kas teadsid, et kõige kuulsamad introverdid on näiteks Microsofti looja Bill Gates, Facebooki asutaja Mark Zuckerberg ja endine USA president Barack Obama? Erinevate uuringute andmetel on maailmas umbes 25 – 40% inimestest introverdid, seega on üpriski suur tõenäosus, et ka Sina võid nende hulka kuuluda.
Foto: Unsplash

Kuidas aga, vaatamata pigem alalhoidlikumale ja kinnisemale olekule, näidata tööintervjuul enda tugevusi ja avaldada tööandjale muljet? Siin on 5 nippi, mis aitavad Sul teha vajalikud ettevalmistused.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700