Autor: Elis Vaiksaar • 25. september 2021

Ära uputa end üle!

Tunned iga päev, kuidas erinevad ülesanded sind justkui enda alla matavad? Sa ei saa enam öösiti magada ning nutuhood on väga kerged tulema? Pärast tööpäeva lõppu on sul keeruline end tööst välja lülitada, sest tundub, et sa ei jõua puhkamise pärast oma ülesandeid tehtud? Need on märgid, mis näitavad, et sinu toimetuste planeerimine pole eriti hästi välja kukkunud, aga ära muretse – lahenduse leiad üsna pea!
Elis Vaiksaar, Sekretär.ee juht
Foto: Andres Laanem

Olenemata sellest kui naerusuised ja töökad me oleme, saavad rasked hetked ka kõige usinamaid kätte. See on paratamatus, mille vastu me lihtsalt ei saa. Aga meie võimuses on tööriistad, mille abil saame neid abituid hetki enda jaoks leebemaks muuta. Mida teha?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700