Autor: Palgauudised.ee • 10. september 2021

Analüüs: töötasu hüvitiste maksmine aitas ettevõtetel ellu jääda

2020. aasta kevadel koroonakriisi puhkemise tõttu töötasu hüvitist saanud ettevõtetest 99,1% on aasta aega hiljem endiselt äriregistris aktiivses staatuses ehk tegutsevad edasi, selgus Creditinfo mõjuanalüüsist.
Hotellid oli üks enim hüvitist saanud valdkondi.
Foto: Andras Kralla

Koroonakriisi puhkedes maksis riik 2020. aasta märtsist maini töötasu hüvitist kokku 122 336 töötajale, mis on ca 21% kogu töötajaskonnast. Enim maksti hüvitist majutuse ja toitlustuse valdkonnas, kus hüvitati koguni 60% töötajate palgad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700