Autor: Tomas Mikalauskas • 20. september 2021

Lahendus tööjõu puudusele Euroopas: spetsialiseeritud lähenemine värbamisele

McDonald’s pidi oma menüüst eemaldama piimakokteilid, Nandos sulges 45 müügikohta kanatiibade defitsiidi pärast. Need on näited viimase aja tööjõupuuduse tekitatud probleemidest, mille lahendamise variantidest kirjutab värbamisfirma RecruitGiant juht Tomas Mikalauskas.
Värbamisfirma RecruitGiant juht Tomas Mikalauskas
Foto: Jean Marc Zerafa

Suuremas osas Euroopa riikidest võib praegu täheldada tööjõu puudust, mis jätab olulise jälje paljudele sektoritele. Suur hulk kohvikuid ja kauplusi riputab üles töövõimalustest teavitavaid teateid, sotsiaalvõrgustikudki on täis kuulutusi, mis kutsuvad üles kohe meeskonnaga liituma.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700