Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 16. september 2021

Tööandjate küsitluse tulemused: Põhipalkade muutused

Aprillis ja mais 2021 Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee korraldatud tööandjate küsitlusest selgus, et enam kui kolmandikus (34%) uuringus osalenud organisatsioonidest oli viimase kuue kuu jooksul töötajate põhipalka tõstetud. 60% tööandjatest aga ei olnud põhipalku muutnud.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder
Foto: Meeli Küttim

Võrreldes eelmise aasta kevadega, mil tervisekriis palgakasvule järsult pidurit tõmbas, oli põhipalkade tõstjaid sel kevadel rohkem, võrreldes 2019. ja 2018. aasta kevadega, mil põhipalku tõstsid rohkem kui pooled tööandjad, aga märksa vähem.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700