Autor: Aivar Hundimägi • 23. september 2021

Ametnike palgavõrdlus peegeldab kääre sissetulekutes

Kui Rakvere linnavalitsuse ametnik teenib tööpäevas keskmiselt 97 eurot, siis Väike-Maarja vallaametnik peab leppima 69 eurose päevateenistusega, selgub kohalike omavalitsuse avalikke palgaandmeid kõrvutades.
Väike-Maarja vallavanema Indrek Kesküla juhitud vallavalitsuses teenivad ametnikud ühe tööl käidud päeva eest keskmiselt 28 eurot vähem võrreldes Rakvere linnavalitsusega.
Foto: Sven Arbet/Scanpix/Ekspress Meedia

Rakvere linn on ainus Lääne-Virumaa omavalitsus, kus ametnike keskmine kuupalk on üle 2000 euro. Valdadest on parimaks palgamaksjaks Einar Vallbaumi juhitav Viru-Nigula vald, mille ametnike keskmine kuupalk on 1896 eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700