Autor: Palgauudised.ee • 17. september 2021

KKK: Töölepingu lõpetamine, kui töötaja tervis ei võimalda enam töötamist

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millistel tingimustel võib tööandja töölepingu lõpetada, kui töötaja tervis ei võimalda enam antud ametikohal töötada ja millal võib töölepingu üles öelda etteteatamistähtaega järgimata.
Foto: Pixabay

? Tervisekontrolli otsusele on märgitud, et olemasolevate admete põhjal ei või töötaja töötada antud ametikohal. Kas siis võib lepingu lõpetada § 88 lg 1 punkt 1 või punkt 2 alusel ja kas sel juhul kehtib ka etteteatamine või sellest mitte kinnipidamise aja eest hüvitis?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700