Autor: Kaido Pajumaa • 17. september 2021

Kui iseseisvad su töötajad on ja miks see nii oluline on?

Psühholoogide sõnul on iseseisvus ja valikuvabadus üks meie olulisimaid sisemisi motivaatoreid. Ja seda kahtlemata mitte ainult töö juures, vaid elus tervikuna.
Motivaator.ee koolitaja Kaido Pajumaa

Kui sa oled kordki lapsepõlves tundnud liialt kontrollivaid vanemaid, või täiskasvanu eas ahistavalt kontrollivat partnerit, siis tead, millest nad räägivad. Arvestades asjaolu, et inimene veedab 8-10 tundi päevas tööl või tööga seotult, muutub ka liialt kontrolliv (või kontrolli/võimu enesele hoidev) juht kiiresti oma töötajate sisemise motivatsiooni hävitajaks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700