Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 20. september 2021

Töötajate küsitlus: Töötasu muutused

Tööandjate kõrval küsitleb Palgainfo Agentuur koostöös tööportaaliga CVKeskus.ee kaks korda aastas ka töötajaid ja tööotsijaid. Küsitluses osalejatelt küsitakse, kas nende põhipalk, regulaarsed lisatasud ja kogu töötasu on aasta jooksul muutunud.
Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder
Foto: Andras Kralla

Küsitluse tulemustest selgus, et aasta jooksul (mai 2020 – aprill 2021) oli põhipalk tõusnud ligi kolmandikul (30%) uuringus osalenud töötajatest. Põhipalk ei olnud muutunud rohkem kui pooltel (56%) ja 5%-l oli see langenud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700