Autor: Palgauudised.ee • 21. september 2021

Nüüd saab tasuta õigusabi ka töölepingu seaduse küsimustes

Eesti Juristide Liit ja Tallinna linn avavad taas Tallinna elanikele tasuta õigusnõustamise teenuse ehk Õigusapteegi. Peagi alustavad ka Tallinna ja Tartu Ülikoolide õigusteaduskonna tudengid tasuta õigusabi andmist veebi või telefoni teel.
Foto: Pixabay

23. septembril 2021. a Tallinnas, Lasnamäe Linnaosa I korruse saalis toimuval Õigusapteegis saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700