Autor: Kadi Metsmaa, Ehituskonsultatsiooniettevõtte Esplan tegevjuht • 24. september 2021

Praktikajuhendaja toetus innustab ettevõtjaid noori praktikale võtma

Eestis on teadmismahukatele töökohtadele, sh projekteerimises inseneride ja arhitektide töökohtadele, juba mõnda aega keeruline töötajaid leida. Konkurents tööandjate vahel on suur ja töötajaid värvatakse järjest varem, ka noorematelt kursustelt.
Ehituskonsultatsiooniettevõtte Esplan tegevjuht Ehituskonsultatsiooniettevõtte Esplan tegevjuht
Foto: Kätri Beljajeva

Paraku on ettevõtja seisukohast tudengi töölevõtmine eelkõige investeering, mille tasuvust on raske ette näha. Väga roheliste ja töökogemuseta noorte väljaõpetamine võtab oma aja ja kuna varasem kokkupuude konkreetsel erialal töötamisega puudub, ei ole ka praktikandil endal veendumust, et pärast praktikat soovitakse valitud alal tööle asuda. Praktika kvaliteetne juhendamine võtab ära väärtuslikku spetsialistide aega ja on otsene kulu ettevõttele, mistõttu tuleb praktikantide võtmist alati pikalt ja põhjalikult kaaluda. Samas on nii ettevõttele kui ka tudengile tähtis, et praktikandiga tegeleks just spetsialist. Üksi jäetud või kontoris lihtsamaid ülesandeid täitev praktikant ei saa vajalikku kogemust ning ettevõte ei saa soovitud tulemust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700