Autor: palgauudised.ee • 28. september 2021

KKK: Kas tulemuste eest makstud boonus läheb puhkusetasu arvestusse

Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh selgitab tulemuste eest makstud boonuse mõju kuue kuu keskmise töötasu arvestusele.
Foto: Pixabay

? Töötaja puhkas 12. juulist 28. juuli 2021. Sama aasta jaanuaris maksti töötajale boonust eelmise aasta tulemuste eest (2020. aasta eest). Küsimus: kas jaanuaris makstud boonus 2020. aasta tulemuste eest oleks pidanud puhkusetasu arvestusel kuue kuu keskmise töötasu arvesse minema?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700