Autor: Siret Trull • 30. september 2021

Kiik: raha tervishoiutöötajate palgatõusuks tagatakse

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik tõi pressikonverentsil COVID-19 olukorrast rääkides välja, et muude kulude planeerimise kõrval on valituse eesmärk anda ka tervishoiutöötajatele kindlustunne, et kokku lepitud palgatõus tuleb.
Tervise- ja tööminister Tanel.
Foto: Liis Treimann

Tanel Kiik rääkis valitsuse tasandil tehtud kokkulepetest, milleks on ette nähtud ka rahalised vahendid, et tagada inimestele kindlustunne uuel viirushaiguste perioodile. Ta tõi välja, et haiguspäevade hüvitamine alates teisest päevast jätkub ka aastal 2022, tagatakse tasuta vaktsineerimine ning tervishoiutöötajatele ja -süsteemile kindlustunne, et ka vajalik lisaraha kokku lepitud palgatõusuks tagatakse.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700