Autor: Palgauudised.ee • 1. oktoober 2021

KKK: Töötamine lapsehoolduspuhkuse ajal

Töötaja soovib samal ajal olla lapsehoolduspuhkusel ja poole kohaga töötada. Kas tööandjal on õigus sellega mitte nõustuda?

? Töötaja soovib minna lapsehoolduspuhkusele (meessoost) ning soovib samal ajal ka poole kohaga töötada. Tema ülemus ei ole sellega nõus, kuna töö on väga spetsiifiline ning seotud suure ohu riskiga. Kas tööandjal on õigus mitte nõustuda sellega, et töötaja soovib olla lapsehoolduspuhkusel ning samal ajal ka töötada?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700