Autorid: Harro Puusild, Jane Suu • 6. oktoober 2021

Palga TOP: tööstussektori parimad palgamaksjad

Möödunud aasta majandustulemuste põhjal koostatud tööstussektori palga TOPis paistab väga hea palgamaksjana silma masina- ja metallitööstus. Edetabelis on esikoha haaranud PKC Eesti AS, kuid kõrgele kohale on jõudnud ka näiteks iglusaunade tootja Iglucraft OÜ, kirjutab Tööstusuudised.ee.
Palga TOPis paistab väga hea palgamaksjana silma masina- ja metallitööstus.
Foto: Raul Mee

Tööstusesektori palga TOPi on kokku pannud Äripäeva Infopank. Edetabelis on kokku 627 ettevõtet, kus keskmine brutopalk on vähemalt 1500 eurot kuus. Tabelist leiab mitmeid suuri ja tuntud tööstusettevõtteid, aga ka näiteks sellised idufirmad nagu Ampler Bikes või Comodule.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700