Autor: Palgauudised.ee • 7. oktoober 2021

Varsti saab sõlmida muutuvtunnilepinguid

Praeguse ajaraami järgi peaksid kaubandusettevõtted saama muutuvtunnilepinguid sõlmida 2022. aasta algusest kuni 2024. aastani. Tegemist on pilootprojektiga, mille õnnestumisel võiks paindliku tööaja kasutamise võimalus tulevikus laieneda ka teistele sektoritele.
Foto: Pixabay

Muutuvtunnilepingud on töölepingud, milles on fikseeritud tööaja asemel kokku lepitud tööajavahemik. Nii on töötajatele garanteeritud neile sobiv koormus ning tööandjal tekib lihtne võimalus pakkuda lisatöötunde. Lisatöö vastu võtmise üle otsustab töötaja.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700