Autor: Piret Kask • 8. oktoober 2021

Cirkle K personalijuht: Ootused tööle ja tööandjale muutuvad nii kiiresti, et ei jaksa järge pidada

Tööjõupuudus ei ole ühelegi sektorile enam uudis. Kuidas aga leida töötajad, kui tööle kandideerijate ootused nii tööle kui tööandjale on kiires muutuses, arutleb Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.
Circle K Eesti personalijuht Piret Kask
Foto: Kaupo Kikkas

„Teenindussektoris on tööjõukriis olnud juba pikalt. Võib öelda, et oleme täna juba ülikriitilises seisus. See tähendab, et oleme pidanud kaaluma ka vajadust osade Circle K teenindusjaamade lahtiolekuaegade lühendamiseks, kuna meil pole piisavalt inimesi, et vahetusi täita,“ sõnas Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700