Autor: Mare Timian, palgauudised.ee juht • 12. oktoober 2021

Miks on 12. november raamatupidajate jaoks oluline kuupäev?

Hm, selleks ajaks on kõik aruanded ja muud pakilised tööd ju tehtud! Või on siiski jäänud midagi kahe silma vahele? Ära muretse, ma ei räägi üldse tööasjadest! Sellel päeval tähistavad Raamatupidaja.ee, Äripäev ja Excellent koos teiega mõnusas meeleolus rahvusvahelist raamatupidajate päeva.
Raamatupidajate päev 2020
Foto: Raul Mee

Kui sa pole end veel kirja pannud, siis siin on 8 põhjust, miks peaksid seda kohe tegema:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700