Autor: Palgauudised.ee • 14. oktoober 2021

Hoiatamise eesmärk ja olulisus töösuhetes

Töösuhetes võivad üksteisele rikkumise korral hoiatusi esitada nii töötaja kui ka tööandja. Hoiatuse eesmärk on juhtida tähelepanu rikkumisele ning anda teisele poolele võimalus käitumist parandada ning korduva tahtliku rikkumise korral öelda ka tööleping erakorraliselt üles kohustuste rikkumise tõttu.
Foto: Pixabay

Näiteks peab üldjuhul töötaja tööandjat hoiatama enne töölepingu erakorralist ülesütlemist tööandjapoolse kohustuse olulise rikkumise tõttu töölepingu seaduse (TLS) § 91 lg 2 alusel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700