Autor: Mare Timian, palgauudised.ee juht • 19. oktoober 2021

Heli Raidve: Ei taha kohe öelda, aga raamatupidajad põhjustavad suure osa töövaidlustest

Heli Raidve, lektor ja tööõiguse spetsialist tegi seekordsel Pärnu Raamatupidamiskonverentsil ettekande teemal "10 kuuma kohtuotsust ja natuke tööõiguslikke uudiseid“. Kümme kohtusotsust käsitlesid kõik töötasu vaidlusi väga erinevates aspektides.
Tunnustatud tööõiguse spetsialit Heli Raidve
Foto: Anna Andreas

Heli ettekannet kuulates tuli tõdeda, et saatan peitub detailides. Ei ole mingit tolku sõlmitud lepingutest, kui nende sisu ja vorm ei ole kooskõlas või selgub kohtus kaasuse uurimisel fakte, mis toovad välja tegelikud asjaolud ja tõendid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700