Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 22. oktoober 2021

Finantssektori Parimad palgamaksjad TOP: Skype asutajate juurde tasub tööle minna

Finantsuudised.ee vaatas otsa 2020. aasta finantssekroti parimatele palgamaksjatele ja koostas vastava TOPi, kuhu pääsesid finantssektori ettevõtted alates 1 500 eurosest brutotasust 2020. aasta andmete põhjal. Võrdlusena toodi välja ka 2019. aasta tulemused.

Kokku pääses Finantssektori Parimate palgamaksjate TOP'i 166 finants- ja kindlustusettevõtet. Nende hulgas oli nii ettevõtteid, kes tegelevad finantsnõustamisega, usaldus- ja investeerimisfondidega kui ka krediidiandmisega nagu pangad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700