Autor: Palgauudised.ee • 26. oktoober 2021

Maksu- ja Tolliameti infosüsteemide katkestus

Maksu- ja Tolliameti (MTA) infosüsteemide katkestus on planeeritud alates 29. oktoobrist 2021 kella 22st ning kõik teenused on kasutatavad taas hiljemalt 30. oktoobril kell 9. MTA koostas ülevaate mõjutatud teenustest ning jagab soovitusi katkestuse ajaks.

29. oktoobril alates kella 21st ei saa esitada deklaratsioone tollirakendustes Impulss ja NES ning postipaki ja reisijadeklaratsioone ning tollirakendus Complex on sisestusrežiimil (deklaratsioone saab sisestada, kuid esitada ei saa); kõik rakendused suletakse kell 22. Palume katkestusega arvestada.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700