Autor: Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee • 27. oktoober 2021

Kohus seljatas töövaidluskomisjoni otsuse: kaalukeeleks oli töötamise tegelik asukoht

Harju Maakohtu 03.09.2021 otsus tsiviilasjas nr 2-20-6930 on näide kohtulahendist, kus kohus jättis asja lahendamisel töölepingus ja selle lisas kokkulepitu kõrvale ning tegi otsuse lähtudes tegelikust elulisest olukorrast.
Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee

Töötajaga oli sõlmitud tähtajaline tööleping, mis pidi lõppema välismaal ehitatava objekti valmimisel või siis, kui välismaa kasutajaettevõte lõpetab tellimuse. Töötaja töötas terve töösuhte kestuse välismaal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700