Autor: Riigikohus • 29. oktoober 2021

Kohtunik mõisteti süüdi töövaidluse lahendamisega viivitamises

Kohtunike distsiplinaarkolleegium mõistis Tartu Maakohtu kohtuniku Roman Levini süüdi ametikohustuste mittekohases täitmises, mis seisnes põhjendamatutes viivitustes ühe tsiviilasja lahendamisel ja korduvas taotlustele vastamata jätmises.
Foto: Pixabay

Levinile esitati distsiplinaarsüüdistus tänavu maikuus ja selleks ajaks oli töövaidlust puudutanud tsiviilasi olnud tema menetluses juba ligi kolm aastat. Esimese menetlustoimingu tegi kohtunik alles 260 päeva pärast asja talle määramist ja järgmise 317 päeva hiljem. Samuti ei vastanud kohtunik menetlusosaliste taotlustele ega täitnud neile antud lubadusi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700