Autor: Palgauudised.ee • 2. november 2021

Ettevõtete riskianalüüsi esitamine on olulisem, ent ka mugavam kui eales varem

1. septembrist muutus tööandjatel kohustuslikuks esitada riskianalüüs Tööinspektsioonile digitaalselt, laadides see üles iseteeninduskeskkonnas iseteenindus.ti.ee või luues selle riskianalüüsi töövahendi abil.

Väärib tunnustamist, et oktoobri seisuga on esitanud riskianalüüsi juba 65% tööandjatest. Ohutu töökeskkond on parim investeering oma ettevõttesse, millega hoida selle jätkusuutlikkust, tulemuslikkust kui ka kollektiivi tervist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700