Autor: Kai Saard • 8. november 2021

Ülle Pind palgavahemike avalikustamisest: kellelegi kahju see kindlasti ei tee

Swedbank avalikustas hiljuti töökuulutustel ametikohtade palgavahemikud, mis on Eestis pigem ebatavaline. Swedbanki personalijuht Ülle Pind arvab, et palgavahemike avalikustamine kellelegi kindlasti kahju ei tee, eriti kui ettevõtte sees on tasusüsteemid läbi räägitud. Uurisime, mis on palgavahemike avalikustamise laiem eesmärk.
Swedbanki personalijuht Ülle Pind
Foto: Jake Farra

Palgaturu korrastumine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700