Autor: Kristiina Kaldre • 13. november 2021

Kas ma olen sind demotiveerinud?

Oled sa kunagi juhina küsinud oma inimestelt arenguvestlusel või üks ühele jutuajamisel: kas olen sind kuidagi demotiveerinud? Küsi ja lase oma tiimiliikmel sellele küsimusele mõelda ning rahulikult vastata – vastus võib sind üllatada.
Kristiina Kaldre, Elisa teenustoe valdkonnajuht
Foto: Kati Visnap

Tööalaste vestluste kandvaks teemaks on sageli motivatsioon. Rahulolevad inimesed on ju teatavasti oma töös tulemuslikumad. Seetõttu kipub meil üsna automaatselt tulema üle huulte küsimus: mis sind motiveerib? Harvemini julgetakse aga pärida, mis kedagi demotiveerib. Ja veelgi enam – kes? Mina olen seda küsinud ja olen ka vastuse saanud. Näiteks on välja toodud ja põhjendatud, et ma ei ole oma inimesi kuulanud. Ei ole neid päriselt kuulanud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700