Autorid: Kristel Härma, Anu Jõgi • 23. november 2021

Enim teenivad eestlased Soomes: elu Soomes tasub end üha enam ära

Foto: Andras Kralla
Soomes enim raha teenivad eestlased tõdevad, et pingutades tasub töötamine üle lahe end endiselt ära ning Eesti kallinenud elu arvestades võib-olla rohkemgi kui varem. Eesti poole nii pea ei vaadata.

"Eesti on järele jõudnud, mis siin salata,“ ütles Soomes ehituse valdkonnas töötav Sander Pärl, kes jääb Soome maksuameti eelmise aasta andmeid vaadates silma kui seal enim teeninud eestlane. Eelmisel aastal, kui puhkes koroonakriis ning ettevõtluses võttis korraks võimu segadus, jätkus Pärli jaoks töö ilma suurte muutusteta ning ta teenis brutotöötasu kokku pea 270 000 eurot, mis teeb kuus keskmiselt ligikaudu 22 300 eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700