Autor: Palgauudised.ee • 19. november 2021

Tööturu uuringute noppeid: mida mehed tahavad?

Täna tähistatakse meestepäeva,seega on paslik arutleda ka selle üle, kas ja kui palju erinevad meeste ootused ja valikud tööturul naiste omadest. Manpower Eesti töötajad panid kokku lühiülevaate meeste soovidest erinevate rahvusvaheliste uuringute põhjal.
Foto: Pixabay

· Noori mehi, kes alles alustavad töist teekonda (vanuses kuni 25 eluaastat) motiveerib kõige enam raha ehk töö eest makstav tasu. Teise motivatsioonitegurina on nende jaoks tähtsaim karjäärivõimalus ning kolmandana organisatsiooni tuntus ja hea maine.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700